Ingen utelatt profilert på

Ingen Utelatt profilert på

konsert i Uganda

konsert i Uganda

Opp mot 35 000 mennesker kom på gigantkonsert i Uganda der Aksjon Ingen Utelatt ble profilert både med appell fra scenen og egen stand med bilder.

Namukwaya Hajara Diana, også kjent som Spice Diana, er en kjent sanger og influenser i Afrika med millioner av følgere på sosiale medier både i Afrika og Europa. Hun kommer selv fra Uganda, og holdt en gigantkonsert fredag 13. januar i Kampala.

Sangeren har sin bakgrunn fra Ghettokids, en gruppe barn og unge fra slummen som synger og danser, og har derfor et sterkt engasjement for Aksjon Ingen Utelatt. Det er spesielt det sterke stigmaet i landet som hindrer aksept og støtte til barn og voksne med funksjonsnedsettelser som hun ønsker å være med og påvirke.

– Det er spennende å se at Aksjon Ingen Utelatt kan påvirke en hel generasjon på denne måten. Konserten vil også få millioner av seere i sosiale medier, forteller Rune Edvardsen, som er leder for organisasjonene som står bak Aksjon Ingen Utelatt. Han var selv tilstede under konserten.

– Spice Diana skal holde fem konserter fremover i regi av Aksjon Ingen Utelatt rundt om i landet, legger han til.

Se musikkvideo av Spice Diana
Av privatlivshensyn trenger YouTube din tillatelse for å lastes inn. For more details, please see our Personvernerklæring.
Jeg Godtar