Bilde av plakaten til aksjonsløpet som viser Hans Martin Skagestad og Kai Johansen.

Løp for Ingen Utelatt

Den 11. juli 2024 arrangeres historiens første aksjonsløp for «Ingen Utelatt». Da håper vi at du vil løpe til inntekt for barn og unge med funksjonsnedsettelser i Uganda

Arrangementet passer for alle, uansett hvilken fysisk form du er i. Det viktigste er ikke hvor fort du løper (eller går), men at du deltar.

Det blir eget barneløp for barn i barnehagealder og barneskolealder klokken 16:00 til 16:25. Oppmøte for de som løper er klokken 15.30. De minste kan sitte i barnevogner eller transporteres på andre måter.

Aksjonsløpet starter klokken 16:30 og varer til klokken 17.30, og er for 12 år og oppover. Oppmøte for de som løper er klokken 16.15.

En runde er 450 meter for de minste, og 800 meter for de over 12 år. Løypene kan kjøres med elektrisk rullestol. Aksjonsløpet foregår på området i Sarons Dal, i Kvinesdal.

Skaff sponsorer

I forkant av løpet må du som løper finne noen som vil sponse deg. En sponsor kan for eksempel være venner, slektninger, naboer, bekjente, kollegaer og bedrifter.

Sponsorer kan gi et fast beløp for hver runde du løper eller velge å gi et fast beløp for at du deltar.

Pengene du samler inn gjennom sponsorer går til oppbyggingen og driften av en omsorgsby, som er et helt nytt hjelpetilbud for barn og unge med funksjonsnedsettelser i Uganda.

Innbetaling av sponsorbeløp

Vi anbefaler at du som løper oppretter en egen Spleis-aksjon på spleis.no/aksjonsløp. Sponsorer kan da betale til din Spleis. Med Spleis vil. du kunne engasjere sponsorene dine selv og følge med på hvor mye du selv samler inn.

En sponsor kan også vippse beløpet til 817336.

En siste mulighet er å bruke kontonummer 3000 37 32750 og merke gaven med «Aksjonsløp».

Etter løpet må du formidle til dine sponsorer om antall runder du løpte, og om hvordan sponsorer kan betales inn støtten.

Premiering

Finn gjerne på noen sprell som skiller deg ut blant de andre løperne. Det blir kåring av beste kostymepris, kappgangpris, løpets Sonic, komfortprisen, krypeprisen, trillebårprisen, fartøyprisen, jukseprisen og lyrikkprisen.

Hvis du ikke vil delta selv, håper vi du likevel vil bli med å sponse og heie på de som løper.

Ta gjerne med flagg, fløyte, kubjeller og godt humør så blir dette til en folkefest.

Påmelding

For å delta må du melde deg på senest 11. juli klokken 12:00.

Program

15:30: Oppmøte til barneløp

16:00 til 16:25: Barneløp (0 til 12 år)

16:15: Oppmøte til aksjonsløp (12 år og oppover)

16:30 til 17:30: Aksjonsløp

Premiering